Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bird on a Wire

Film, 1990, 110 minuten
Bird on a Wire
Een advocate en haar ex-verloofde, die in het getuigenbeschermingsprogramma zit na het verraden van drugkoeriers, gaan op de vlucht nadat ze zijn dekmantel heeft prijsgegeven.
De film Bird on a Wire is uitgebracht in 1990 en duurt 110 minuten. Oscar-winnaars Mel Gibson en Goldie Hawn spelen in deze actiecomedy met een vleugje romantiek uit de jaren 90. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bird on a Wire op IMDB

Score: 6 van de 10

Rick has been given a new identity by the FBI for helping convict a drug dealing FBI agent. Fifteen years later his former fiance recognises him. Rick's FBI 'minder' has been replaced by a corrupt agent who helps the drug dealing FBI agent and his accomplice locate him. There are many subsequent chase scenes as Rick and girlfriend revisit his former haunts.

Acteurs in Bird on a Wire

Regisseur

Meer zoals Bird on a Wire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.
Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.