Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman
Film, 2014, 119 minuten
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.
De film Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Dit eigenzinnige verhaal won vier Oscars, waaronder Beste film, Beste regisseur en Beste scenario. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op IMDB

Score: 8 van de 10

A washed-up actor, who once played an iconic superhero, battles his ego and attempts to recover his family, his career and himself in the days leading up to the opening of his Broadway play.

Acteurs in Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.