Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman
Film, 2014, 119 minuten
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.
De film Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Dit eigenzinnige verhaal won vier Oscars, waaronder Beste film, Beste regisseur en Beste scenario. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op IMDB

Score: 8 van de 10

A washed-up actor, who once played an iconic superhero, battles his ego and attempts to recover his family, his career and himself in the days leading up to the opening of his Broadway play.

Acteurs in Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.