Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman
Film, 2014, 119 minuten
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.
De film Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Dit eigenzinnige verhaal won vier Oscars, waaronder Beste film, Beste regisseur en Beste scenario. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op IMDB

Score: 8 van de 10

A washed-up actor, who once played an iconic superhero, battles his ego and attempts to recover his family, his career and himself in the days leading up to the opening of his Broadway play.

Acteurs in Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.