Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birthmarked

Film, 2018, 87 minuten
Birthmarked
Een wetenschappelijk stel wil een einde maken aan het nature-nature-debat door drie kinderen op te voeden op een manier die tegen hun genetische aanleg ingaat.
De film Birthmarked is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birthmarked op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

In 1977 nemen de wetenschappers Ben Morin en zijn vrouw Catherine ontslag op de universiteit om een experiment uit te voeren dat volgens hen ons begrip van de menselijke identiteit zal veranderen. Met hun project streven ze ernaar drie kinderen op te voeden op een manier die tegengesteld is aan hun aanleg. Zo wil het echtpaar bewijzen dat iedereen hetzelfde potentieel heeft om iets te worden.

Birthmarked op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Two scientists raise 3 children contrarily to their genetic tendencies to prove the ultimate power of nurture over nature.

Trailer

Acteurs in Birthmarked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Birthmarked

Thithi

Thithi

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.