Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birthmarked

Film, 2018, 87 minuten
Birthmarked
Een wetenschappelijk stel wil een einde maken aan het nature-nature-debat door drie kinderen op te voeden op een manier die tegen hun genetische aanleg ingaat.
De film Birthmarked is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birthmarked op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

In 1977 nemen de wetenschappers Ben Morin en zijn vrouw Catherine ontslag op de universiteit om een experiment uit te voeren dat volgens hen ons begrip van de menselijke identiteit zal veranderen. Met hun project streven ze ernaar drie kinderen op te voeden op een manier die tegengesteld is aan hun aanleg. Zo wil het echtpaar bewijzen dat iedereen hetzelfde potentieel heeft om iets te worden.

Birthmarked op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Two scientists raise 3 children contrarily to their genetic tendencies to prove the ultimate power of nurture over nature.

Trailer

Acteurs in Birthmarked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Birthmarked

Thithi

Thithi

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.