Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bitten

Tv-serie, 2016, 340.020 beoordelingen
Bitten
Elena Michaels probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.
De tv-serie Bitten is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bitten op IMDB

Score: 7 van de 10

When she left Stonehaven - 'for good this time' - Elena Michaels thought she had left the world of supernatural behind. Until the night she got a mysterious call from her pack leader asking...

Acteurs in Bitten

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Turks;Nederlands

Meer zoals Bitten

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.