Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bitten

Tv-serie, 2016, 340.020 beoordelingen
Bitten
Elena Michaels probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.
De tv-serie Bitten is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bitten op IMDB

Score: 7 van de 10

When she left Stonehaven - 'for good this time' - Elena Michaels thought she had left the world of supernatural behind. Until the night she got a mysterious call from her pack leader asking...

Acteurs in Bitten

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Turks;Nederlands

Meer zoals Bitten

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.