Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bjornoya

Documentaire, 2014, 81 minuten
Bjornoya
Op een afgelegen eiland in de Barentszzee trekken drie broers eropuit om bij extreme pooltemperaturen te surfen, snowboarden en paragliden.
De documentaire Bjornoya is uitgebracht in 2014 en duurt 81 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Bjornoya

Regisseurs

Meer zoals Bjornoya

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
A World Without Beethoven?
Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.