Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Crows

Tv-serie, 2017
Black Crows
Dit drama brengt het leven in beeld van mannelijke en vrouwelijke rekruten, spionnen, minderjarige sluipschutters, slaven en leiders in een cel van Islamitische Staat.
De tv-serie Black Crows is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Crows op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Gharabeeb Soud is a TV series starring Eman Abdelaziz, Shoaib Ahmed, and Ali al Ibrahim. A look at the lives of various members of an ISIS terrorist cell.

Acteurs in Black Crows

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Arabisch;Duits;Frans

Meer zoals Black Crows

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Dating Around
In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.
Flavorful Origins
Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
Vivir sin permiso
Als een Galicische schipper en drugsbaron die heimelijk lijdt aan de ziekte van Alzheimer met pensioen gaat, smeedt zijn rechterhand een plan om het imperium te stelen.