Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Hawk Down

Film, 2001, 144 minuten, 10.030.799 beoordelingen
Black Hawk Down
Amerikaanse troepen proberen twee ondergeschikten van een Somalische krijgsheer te grijpen. Hun helikopters worden neergeschoten en de Amerikanen lijden zware verliezen.
De film Black Hawk Down is uitgebracht in 2001 en duurt 144 minuten. Deze op de waarheid gebaseerde film won twee Oscars en twee nominaties, inclusief Beste regisseur (Ridley Scott). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Hawk Down op Moviemeter

Het waargebeurde verhaal van de slag om Mogadishu, de langste grondstrijd met Amerikaanse troepen sinds Vietnam. Een elite-team van 120 Amerikaanse militairen werd op 3 oktober 1993 in Mogadishu gedropt om 2 Somalische luitenanten te ontvoeren. In plaats hiervan werden echter 2 Amerikaanse helikopters neergeschoten. Wat bedoeld was als een operatie van een uur, duurde 15 uur, met 18 Amerikaanse doden, 73 Amerikaanse gewonden, en meer dan honderd dode Somaliërs tot gevolg.

Black Hawk Down op IMDB

Score: 8 van de 10

123 elite U.S. soldiers drop into Somalia to capture two top lieutenants of a renegade warlord and find themselves in a desperate battle with a large force of heavily-armed Somalis.

Trailer

Acteurs in Black Hawk Down

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Black Hawk Down

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.