Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Lagoon

Tv-serie, 2010
Black Lagoon
Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.
De tv-serie Black Lagoon is uitgebracht in 2010. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Lagoon op IMDB

Score: 8 van de 10

A Japanese businessman, captured by modern-day pirates, is written off and left for dead by his company. Tired of the corporate life, he opts to stick with the mercenaries that kidnapped him, becoming part of their gang.

Acteurs in Black Lagoon

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Black Lagoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?