Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Site Delta

Film, 2017, 87 minuten
Black Site Delta
Nadat enkele gevangenen hebben ontdekt dat hun geheime militaire gevangenis wordt aangevallen door terroristen, proberen ze de vijand te neutraliseren.
De film Black Site Delta is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Site Delta op Moviemeter

Score: 1,74 van de 5

De 35-jarige Jake is de leider van Dirty Dozen-band. Dit is een groep militaire gevangenen die een terroristische aanval moet bestrijden op de afgelegen gevangenis waar ze worden vastgehouden. Wat ze niet weten is dat dit een dekmantel is voor een geheim project om drones te controleren.

Black Site Delta op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Cam Gigandet stars as the leader of a "Dirty Dozen" band of military prisoners who must fight off a terrorist attack on the remote "black site" prison where they're being held, which, unknown to them, is a cover for a secret drone control facility.

Acteurs in Black Site Delta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?
Voleuses
Een professionele dief is moe van het vluchten en besluit te stoppen, maar doet nog één makkelijke, laatste klus met haar partner in crime en een temperamentvolle nieuwe chauffeur.