Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Site Delta

Film, 2017, 87 minuten
Black Site Delta
Nadat enkele gevangenen hebben ontdekt dat hun geheime militaire gevangenis wordt aangevallen door terroristen, proberen ze de vijand te neutraliseren.
De film Black Site Delta is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Site Delta op Moviemeter

Score: 1,74 van de 5

De 35-jarige Jake is de leider van Dirty Dozen-band. Dit is een groep militaire gevangenen die een terroristische aanval moet bestrijden op de afgelegen gevangenis waar ze worden vastgehouden. Wat ze niet weten is dat dit een dekmantel is voor een geheim project om drones te controleren.

Black Site Delta op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Cam Gigandet stars as the leader of a "Dirty Dozen" band of military prisoners who must fight off a terrorist attack on the remote "black site" prison where they're being held, which, unknown to them, is a cover for a secret drone control facility.

Acteurs in Black Site Delta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.