Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Site Delta

Film, 2017, 87 minuten
Black Site Delta
Nadat enkele gevangenen hebben ontdekt dat hun geheime militaire gevangenis wordt aangevallen door terroristen, proberen ze de vijand te neutraliseren.
De film Black Site Delta is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Site Delta op Moviemeter

Score: 1,74 van de 5

De 35-jarige Jake is de leider van Dirty Dozen-band. Dit is een groep militaire gevangenen die een terroristische aanval moet bestrijden op de afgelegen gevangenis waar ze worden vastgehouden. Wat ze niet weten is dat dit een dekmantel is voor een geheim project om drones te controleren.

Black Site Delta op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Cam Gigandet stars as the leader of a "Dirty Dozen" band of military prisoners who must fight off a terrorist attack on the remote "black site" prison where they're being held, which, unknown to them, is a cover for a secret drone control facility.

Acteurs in Black Site Delta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
The Brothers Grimm
Deze film vertelt het verhaal van twee oplichters (en broers) die pretenderen magische wezens te kunnen uitroeien.