Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Site Delta

Film, 2017, 87 minuten
Black Site Delta
Nadat enkele gevangenen hebben ontdekt dat hun geheime militaire gevangenis wordt aangevallen door terroristen, proberen ze de vijand te neutraliseren.
De film Black Site Delta is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Site Delta op Moviemeter

Score: 1,74 van de 5

De 35-jarige Jake is de leider van Dirty Dozen-band. Dit is een groep militaire gevangenen die een terroristische aanval moet bestrijden op de afgelegen gevangenis waar ze worden vastgehouden. Wat ze niet weten is dat dit een dekmantel is voor een geheim project om drones te controleren.

Black Site Delta op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Cam Gigandet stars as the leader of a "Dirty Dozen" band of military prisoners who must fight off a terrorist attack on the remote "black site" prison where they're being held, which, unknown to them, is a cover for a secret drone control facility.

Acteurs in Black Site Delta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.