Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

#blackAF

Tv-serie, 2020
#blackAF
In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.
De tv-serie #blackAF is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met en geproduceerd door de voor Emmy's genomineerde Kenya Barris (black-ish) en Rashida Jones (Parks and Recreation). Geschikt voor 12 jaar en ouder. #blackAF is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

#blackAF op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A father takes an irreverent and honest approach to parenting and relationships.

Acteurs in #blackAF

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Nederlands-In behandeling]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals #blackAF

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.
Ojitos de huevo
Een blinde man wil graag comedian worden en besluit zijn droom waar te maken. Hij en zijn beste vriend met hersenverlamming kunnen de hele wereld aan, wat er ook mag gebeuren.