Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

#blackAF

Tv-serie, 2020
#blackAF
In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.
De tv-serie #blackAF is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 12 jaar en ouder #blackAF is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

#blackAF op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A father takes an irreverent and honest approach to parenting and relationships.

Acteurs in #blackAF

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Nederlands-In behandeling]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals #blackAF

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.