Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

#blackAF

Tv-serie, 2020
#blackAF
In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.
De tv-serie #blackAF is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met en geproduceerd door de voor Emmy's genomineerde Kenya Barris (black-ish) en Rashida Jones (Parks and Recreation). Geschikt voor 12 jaar en ouder. #blackAF is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

#blackAF op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A father takes an irreverent and honest approach to parenting and relationships.

Acteurs in #blackAF

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Nederlands-In behandeling]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals #blackAF

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?