Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BLACKPINK: Light Up the Sky

Documentaire, 2020, 79 minuten
BLACKPINK: Light Up the Sky
De leden van de recordbrekende Koreaanse meidenband BLACKPINK vertellen hun verhaal en beschrijven de zware reis vol dromen en beproevingen tijdens hun snelle opkomst.
De documentaire BLACKPINK: Light Up the Sky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 79 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. BLACKPINK: Light Up the Sky is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Intiem, Hartverwarmend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals BLACKPINK: Light Up the Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
Making The Witcher: Blood Origin
Neem een kijkje achter de schermen met de sterren en makers van 'The Witcher: Blood Origin' en leer meer over de overlevering, de muziek en de opbouw van de wereld.
Domino Effekt
Een minister van Sport en zijn vrouw in Abchazië proberen zich aan te passen aan een nieuw leven samen, maar worstelen met culturele en beroepsmatige problemen.