Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blade Runner: The Final Cut

Film, 1982, 117 minuten
Blade Runner: The Final Cut
In een in smog gehuld, afschrikwekkend Los Angeles wordt de gepensioneerde bladerunner Rick Deckard ingezet om vier ontsnapte 'replicanten' uit te schakelen.
De film Blade Runner: The Final Cut is uitgebracht in 1982 en duurt 117 minuten. Criticus Roger Ebert prees deze herbewerking als 'een van de opmerkelijkste werelden die ooit is gecreëerd in een film'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blade Runner: The Final Cut op IMDB

Score: 8,2 van de 10

A blade runner must pursue and terminate four replicants who stole a ship in space, and have returned to Earth to find their creator.

Trailer

Acteurs in Blade Runner: The Final Cut

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Blade Runner: The Final Cut

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.