Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blade Runner: The Final Cut

Film, 1982, 117 minuten
Blade Runner: The Final Cut
In een in smog gehuld, afschrikwekkend Los Angeles wordt de gepensioneerde bladerunner Rick Deckard ingezet om vier ontsnapte 'replicanten' uit te schakelen.
De film Blade Runner: The Final Cut is uitgebracht in 1982 en duurt 117 minuten. Criticus Roger Ebert prees deze herbewerking als 'een van de opmerkelijkste werelden die ooit is gecreëerd in een film'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blade Runner: The Final Cut op IMDB

Score: 8,2 van de 10

A blade runner must pursue and terminate four replicants who stole a ship in space, and have returned to Earth to find their creator.

Trailer

Acteurs in Blade Runner: The Final Cut

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Blade Runner: The Final Cut

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.