Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minuten
BLAME!
In een grote, zelfreplicerende stad die erop uit is om al het leven uit te roeien, duikt de mysterieuze Killy op om de laatste mensen te leiden in hun wanhopige strijd.
De film BLAME! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 106 minuten. Cyberpunk-legende Tsutomu Nihei hield als creatief adviseur toezicht op deze bewerking van zijn beroemde manga. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! op Moviemeter

Wanneer de emotioneel onstabiele Abigail gekozen wordt om de hoofdrol in Arthur Millers The Crucible op zich te nemen, gaat het van kwaad naar erger met het pestgedrag van Melissa en haar vrienden. De plaatsvervangende leraar drama Jeremy Woods is zich hiervan bewust en ziet talent in Abigail en haar engagement. Wanneer zijn bedoelingen ambigu worden ruikt Melissa kans om de grote middelen in te zetten.

BLAME! op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Acteurs in BLAME!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals BLAME!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.