Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minuten
BLAME!
In een grote, zelfreplicerende stad die erop uit is om al het leven uit te roeien, duikt de mysterieuze Killy op om de laatste mensen te leiden in hun wanhopige strijd.
De film BLAME! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 106 minuten. Cyberpunk-legende Tsutomu Nihei hield als creatief adviseur toezicht op deze bewerking van zijn beroemde manga. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! op Moviemeter

Wanneer de emotioneel onstabiele Abigail gekozen wordt om de hoofdrol in Arthur Millers The Crucible op zich te nemen, gaat het van kwaad naar erger met het pestgedrag van Melissa en haar vrienden. De plaatsvervangende leraar drama Jeremy Woods is zich hiervan bewust en ziet talent in Abigail en haar engagement. Wanneer zijn bedoelingen ambigu worden ruikt Melissa kans om de grote middelen in te zetten.

BLAME! op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Acteurs in BLAME!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals BLAME!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.