Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BLAME!

Film, 2017, 106 minuten
BLAME!
In een grote, zelfreplicerende stad die erop uit is om al het leven uit te roeien, duikt de mysterieuze Killy op om de laatste mensen te leiden in hun wanhopige strijd.
De film BLAME! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 106 minuten. Cyberpunk-legende Tsutomu Nihei hield als creatief adviseur toezicht op deze bewerking van zijn beroemde manga. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BLAME! op Moviemeter

Wanneer de emotioneel onstabiele Abigail gekozen wordt om de hoofdrol in Arthur Millers The Crucible op zich te nemen, gaat het van kwaad naar erger met het pestgedrag van Melissa en haar vrienden. De plaatsvervangende leraar drama Jeremy Woods is zich hiervan bewust en ziet talent in Abigail en haar engagement. Wanneer zijn bedoelingen ambigu worden ruikt Melissa kans om de grote middelen in te zetten.

BLAME! op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Blame! is a movie starring Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, and Sora Amamiya. In the distant future, humans are declared

Acteurs in BLAME!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals BLAME!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.