Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blazing Transfer Students

Tv-serie, 2017
Blazing Transfer Students
De jongens van Johnny's West spelen een stel knotsgekke leerlingen die worden geselecteerd voor een mysterieuze missie waartoe hun schimmige schoolhoofd opdracht geeft.
De tv-serie Blazing Transfer Students is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Het materiaal in deze serie is over the top zodat de charismatische boyband Johnny's West vol in de spotlights staat. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blazing Transfer Students op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Seven transfer students (all played by members of the Japanese group Johnny's West) get called to a high school run by a mysterious headmaster. What do these seven seemingly unrelated transfer students have in common?

Acteurs in Blazing Transfer Students

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Blazing Transfer Students

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.