Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blazing Transfer Students

Tv-serie, 2017
Blazing Transfer Students
De jongens van Johnny's West spelen een stel knotsgekke leerlingen die worden geselecteerd voor een mysterieuze missie waartoe hun schimmige schoolhoofd opdracht geeft.
De tv-serie Blazing Transfer Students is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Het materiaal in deze serie is over the top zodat de charismatische boyband Johnny's West vol in de spotlights staat. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blazing Transfer Students op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Seven transfer students (all played by members of the Japanese group Johnny's West) get called to a high school run by a mysterious headmaster. What do these seven seemingly unrelated transfer students have in common?

Acteurs in Blazing Transfer Students

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Blazing Transfer Students

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.