Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bleach

Film, 2018, 108 minuten
Bleach
Als de scholier Ichigo plotseling oogstkrachten krijgt, wil hij deze het liefst teruggeven. Maar dan moet hij eerst een paar zielen oogsten.
De film Bleach is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bleach op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A Japanese teenager can see ghosts and sees a cute girl fighting an evil monster. He ends up with her reaper power and she as human in his high school class. He discovers a connection between his mom's death and these monsters.

Trailer

Acteurs in Bleach

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Bleach

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Silent Enemy
De strijd om de macht op de Middellandse Zee groeit uit tot epische proporties als een Britse officier en zijn duikteam ontdekken hoe de vijand de strijd saboteert.
Raangi
Een dappere journalist komt in actie als een online crimineel haar nichtje als doelwit kiest, maar krijgt te maken met een rebel in een verafgelegen land in oorlog.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.