Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bless Me, Ultima

Film, 2013, 105 minuten
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.
De film Bless Me, Ultima is uitgebracht in 2013 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bless Me, Ultima op Moviemeter

Antonio Marez is een jongen die opgroeit in New Mexico tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer er een mysterieuze curandera (shaman) genaamd Ultima bij zijn familie komt wonen leert zij hem over de krachten van de spirituele wereld. Terwijl hun relatie groeit, begint Antonio te twijfelen aan de katholieke leer die hij heeft meegekregen van zijn ouders. Gebaseerd op de controversiële roman van auteur Rudolfo Anaya.

Bless Me, Ultima op IMDB

Score: 6 van de 10

A drama set in New Mexico during WWII, centered on the relationship between a young man and an elderly medicine woman who helps him contend with the battle between good and evil that rages in his village.

Acteurs in Bless Me, Ultima

Regisseur

Meer zoals Bless Me, Ultima

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.