Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bless Me, Ultima

Film, 2013, 105 minuten
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.
De film Bless Me, Ultima is uitgebracht in 2013 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bless Me, Ultima op Moviemeter

Antonio Marez is een jongen die opgroeit in New Mexico tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer er een mysterieuze curandera (shaman) genaamd Ultima bij zijn familie komt wonen leert zij hem over de krachten van de spirituele wereld. Terwijl hun relatie groeit, begint Antonio te twijfelen aan de katholieke leer die hij heeft meegekregen van zijn ouders. Gebaseerd op de controversiële roman van auteur Rudolfo Anaya.

Bless Me, Ultima op IMDB

Score: 6 van de 10

A drama set in New Mexico during WWII, centered on the relationship between a young man and an elderly medicine woman who helps him contend with the battle between good and evil that rages in his village.

Acteurs in Bless Me, Ultima

Regisseur

Meer zoals Bless Me, Ultima

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.