Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blitz

Film, 2011, 96 minuten, 2.067.147 beoordelingen
Blitz
Terwijl een seriemoordenaar de straten van Londen onveilig maakt, bespreekt de toegewezen rechercheur zijn agressieproblemen met een psychiater.
De film Blitz is uitgebracht in 2011 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blitz op Moviemeter

Detective Sergeant Brant (Jason Statham) staat voor hete vuren nadat hij zich heeft misdragen tegenover de politie psychiater. Inspecteur Roberts' vrouw is omgekomen bij een gruwelijk auto-ongeluk en detective Falls probeert haar draai nog te vinden als enige zwarte vrouwelijke detective. Maar wanneer een seriemoordenaar genaamd de "blitz" het op agenten gemunt heeft maakt dit het er voor de drie niet gemakkelijker op.

Blitz op IMDB

Score: 6 van de 10

A tough cop is dispatched to take down a serial killer who has been targeting police officers.

Acteurs in Blitz

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Blitz

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

Faster

Faster

(2010)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Inside Man

Inside Man

(2006)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.