Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blitzed!

Documentaire, 2020, 90 minuten
Blitzed!
In de jaren 80 komt een generatie trendsetters bijeen in de Londense Club Blitz om hun liefde voor mode, muziek en vrijheid van zelfexpressie te delen.
De documentaire Blitzed! is uitgebracht in 2020 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blitzed!

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.
Downton Abbey
De familie Crawley en hun personeel bereiden zich voor op een nieuwe tijd en een koninklijk bezoek. Maar hoe perfect de plannen ook zijn, er kan altijd iets fout gaan.