Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood Diamond

Film, 2006, 143 minuten, 5.672.821 beoordelingen
Blood Diamond
In het door oorlog geteisterde Sierra Leone, helpt een diamantsmokkelaar een lokale visser zijn familie op te sporen in ruil voor een door hem gevonden grote edelsteen.
De film Blood Diamond is uitgebracht in 2006 en duurt 143 minuten. Leonardo DiCaprio en Djimon Hounsou kregen een Oscar-nominatie dankzij hun indrukwekkende rollen in deze film. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blood Diamond op Moviemeter

De film speelt zich af in het Sierra Leone van 1999, als het land verwikkeld is in een gewelddadige burgeroorlog. Danny Archer is een smokkelaar die gespecialiseerd is in het verkopen van zogenaamde "bloed-diamanten", waarmee de rebellen gefinancierd werden. Zijn leven krijgt een wending wanneer hij in aanraking komt met een visser wiens zoon gevangen is genomen door de rebellen en is opgeleid tot kindsoldaat.

Blood Diamond op IMDB

Score: 8 van de 10

A fisherman, a smuggler, and a syndicate of businessmen match wits over the possession of a priceless diamond.

Acteurs in Blood Diamond

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Blood Diamond

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.