Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood from the Mummy's Tomb

Film, 1971, 94 minuten
Blood from the Mummy's Tomb
Wanneer een team de tombe van koningin Tera ontdekt, steelt een archeoloog een ring van haar afgehakte hand, waardoor er een vloek over zijn dochter wordt uitgesproken.
De film Blood from the Mummy's Tomb is uitgebracht in 1971 en duurt 94 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blood from the Mummy's Tomb

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Blood from the Mummy's Tomb

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Baratometrajes 2.0: El futuro del cine hecho en España
Onderzoek hoe sociale, politieke en economische factoren de Spaanse filmindustrie hebben gevormd en hoe ze iedereen beïnvloeden, van makers tot distributeurs.
All My Loving
In deze klassieke documentaire met interviews met leden van de Beatles, The Who, Cream en meer wordt de stand van popmuziek in 1968 geanalyseerd.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.