Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood & Gold

Film, 2023, 98 minuten
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
De film Blood & Gold is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 98 minuten. Robert Maaser, Marie Hacke en Alexander Scheer spelen in dit oorlogsdrama van Peter Thorwarth ('Blood Red Sky'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Blood & Gold is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blood & Gold

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Indo
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blood & Gold

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.