Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood Red Sky

Film, 2021, 123 minuten
Blood Red Sky
Wanneer terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht kapen, moet een vrouw met een geheimzinnige ziekte een monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.
De film Blood Red Sky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 123 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Blood Red Sky is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blood Red Sky

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Nasynchronisatie - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Sp
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blood Red Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.