Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood Red Sky

Film, 2021, 123 minuten
Blood Red Sky
Wanneer terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht kapen, moet een vrouw met een geheimzinnige ziekte een monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.
De film Blood Red Sky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 123 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Blood Red Sky is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blood Red Sky

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Nasynchronisatie - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Sp
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blood Red Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom
Vermoordde Jens Soering de ouders van zijn vriendin in 1985 – of was zij de moordenaar? Deze docuserie gaat dieper in op vragen rond de zaak die nog steeds niet beantwoord zijn.
Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.