Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blood Red Sky

Film, 2021, 123 minuten
Blood Red Sky
Wanneer terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht kapen, moet een vrouw met een geheimzinnige ziekte een monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.
De film Blood Red Sky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 123 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Blood Red Sky is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blood Red Sky

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Nasynchronisatie - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Sp
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blood Red Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
The House Next Door: Meet the Blacks 2
Een schrijver verlaat zijn familie om terug te keren naar zijn ouderlijk huis waar hij ervan overtuigd raakt dat een van zijn nieuwe buren een vampier is.
Us
Us
Een gezellige familievakantie verandert in een nachtmerrie wanneer griezelige dubbelgangers van een gezin verschijnen bij hun strandhuis.
For Jojo
Wanneer haar beste vriendin Jojo verliefd wordt en hun wilde datingavonturen in Berlijn stoppen, doet Paula er alles aan om Jojo's huwelijk te saboteren.