Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bloody Mallory

Film, 2002, 92 minuten
Bloody Mallory

Bloody Mallory: Een Kleurrijke Mix van Horror en Humor

In 2002 verraste regisseur Julien Magnat de filmwereld met een ongewoon project, genaamd Bloody Mallory. Deze Franse film combineert elementen van horror, actie en komedie op een manier die zowel uniek als vermakelijk is. Maar wat maakt Bloody Mallory zo speciaal en waarom blijft het, zelfs jaren na de release, een cultklassieker onder liefhebbers van het genre?

Het verhaal volgt Mallory, een vrouw met een missie om de wereld te redden van demonische krachten. Na haar eigen bruiloft te hebben onderbroken door haar demonische echtgenoot te doden, leidt ze een team van ongewone helden op hun queeste tegen het kwaad. Met haar flamboyante stijl en onverschrokken karakter is Mallory niet je typische heldin.

Wat Bloody Mallory onderscheidt, is de perfecte balans tussen spanning en humor. De film neemt zichzelf niet te serieus, wat zorgt voor hilarische momenten temidden van de chaos. Maar is Bloody Mallory meer dan alleen lachwekkend? Zeker. Achter de kleurrijke gevechten en extravagante karakters schuilt een verhaal over moed, zelfontdekking en de strijd tegen duisternis.

Met zijn unieke stijl en memorabele personages biedt Bloody Mallory een ervaring die zowel griezelig als grappig is. Het is een film die bewijst dat horror niet altijd donker en dreigend hoeft te zijn om indruk te maken. Heb jij je al laten meeslepen door de avonturen van Mallory en haar team?

Hoofdrolspelers in Bloody Mallory

In "Bloody Mallory" uit 2002, brengt Olivia Bonamy het personage Mallory tot leven. Bonamy heeft ook geschitterd in de film "Le Pacte des loups". Vinciane Millereau, die Vena speelt, is misschien minder bekend maar haar talent is onmiskenbaar. Adrià Collado, die de rol van Père Carras op zich neemt, heeft ook indruk gemaakt in de serie "Aquí no hay quien viva". Samen vormen deze acteurs het hart van een unieke filmervaring.

Feiten en geruchten rondom Bloody Mallory

  • De productie van "Bloody Mallory" stond bekend om zijn unieke benadering van het horror-comedie genre, wat in die tijd als een frisse wind door de Franse cinema werd gezien.
  • Er gingen geruchten dat de casting voor de hoofdrol van Mallory bijna naar een andere actrice ging voordat Olivia Bonamy uiteindelijk werd gekozen, wat haar carrière in de Franse filmwereld aanzienlijk heeft beïnvloed.
  • "Bloody Mallory" heeft cultstatus bereikt onder fans van het genre, mede dankzij de opvallende visuele stijl en speciale effecten die indrukwekkend waren voor een film uit 2002.
  • Er was sprake van een mogelijke sequel of spin-off serie na het uitkomen van de film, maar tot op heden is er geen verdere ontwikkeling geweest ondanks aanhoudende interesse van fans.
De film Bloody Mallory is uitgebracht in 2002 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Camp.

Acteurs in Bloody Mallory

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Bloody Mallory

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.