Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blow

Blow, profesión de riesgo
Film, 2001, 118 minuten, 3.240.697 beoordelingen
Blow
Cocaïnesmokkelaar George ontstijgt de armoede en klimt op tot een van de grootste drugsdealers in Amerika voordat hij uiteindelijk ten val komt.
De film Blow is uitgebracht in 2001 en duurt 118 minuten. Johnny Depp, Penélope Cruz en Ray Liotta schitteren in dit misdaaddrama, dat op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blow op Moviemeter

George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor dat hem niet hetzelfde lot zal treffen. Hij verhuist naar Californië, waar hij een handel in drugs begint. Hij heeft hiermee succes, maar hij komt wel in de bak terecht. In de gevangenis heeft hij een celgenoot die hem wegwijs maakt in de cocaïnemarkt. Als hij vrijkomt wordt hij al snel de grootste speler in de handel in cocaïne.

Blow op IMDB

Score: 8 van de 10

The story of George Jung, the man who established the American cocaine market in the 1970s.

Trailer

Acteurs in Blow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Blow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.