Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blow

Blow, profesión de riesgo
Film, 2001, 118 minuten, 3.240.697 beoordelingen
Blow
Cocaïnesmokkelaar George ontstijgt de armoede en klimt op tot een van de grootste drugsdealers in Amerika voordat hij uiteindelijk ten val komt.
De film Blow is uitgebracht in 2001 en duurt 118 minuten. Johnny Depp, Penélope Cruz en Ray Liotta schitteren in dit misdaaddrama, dat op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blow op Moviemeter

George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor dat hem niet hetzelfde lot zal treffen. Hij verhuist naar Californië, waar hij een handel in drugs begint. Hij heeft hiermee succes, maar hij komt wel in de bak terecht. In de gevangenis heeft hij een celgenoot die hem wegwijs maakt in de cocaïnemarkt. Als hij vrijkomt wordt hij al snel de grootste speler in de handel in cocaïne.

Blow op IMDB

Score: 8 van de 10

The story of George Jung, the man who established the American cocaine market in the 1970s.

Trailer

Acteurs in Blow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Blow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.