Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blow

Blow, profesión de riesgo
Film, 2001, 118 minuten, 3.240.697 beoordelingen
Blow
Cocaïnesmokkelaar George ontstijgt de armoede en klimt op tot een van de grootste drugsdealers in Amerika voordat hij uiteindelijk ten val komt.
De film Blow is uitgebracht in 2001 en duurt 118 minuten. Johnny Depp, Penélope Cruz en Ray Liotta schitteren in dit misdaaddrama, dat op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blow op Moviemeter

George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor dat hem niet hetzelfde lot zal treffen. Hij verhuist naar Californië, waar hij een handel in drugs begint. Hij heeft hiermee succes, maar hij komt wel in de bak terecht. In de gevangenis heeft hij een celgenoot die hem wegwijs maakt in de cocaïnemarkt. Als hij vrijkomt wordt hij al snel de grootste speler in de handel in cocaïne.

Blow op IMDB

Score: 8 van de 10

The story of George Jung, the man who established the American cocaine market in the 1970s.

Trailer

Acteurs in Blow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Blow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.