Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blown Away

Tv-serie, 2021
Blown Away
Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.
De tv-serie Blown Away is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Gepresenteerd door de populaire wetenschap-YouTuber Nick Uhas, ook bekend van America's Got Talent en Big Brother. Geschikt voor alle leeftijden.Blown Away is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Spaans;Duits;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals Blown Away

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
¿A quién le gusta mi follower?
Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.
Dated and Related
Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.
Buy My House
Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.