Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist -Kyoto Saga-

Tv-serie, 2017
Blue Exorcist -Kyoto Saga-
Rin Okumura moet als zoon van Satan binnen zes maanden zijn krachten leren beheersen. Hij gaat met vrienden naar Kyoto, waar een verrader een duivel-relikwie wil stelen.
De tv-serie Blue Exorcist -Kyoto Saga- is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist -Kyoto Saga- op IMDB

Score: 7,6 van de 10

In the late Edo Period, a demon known as the Impure King killed thousands of people. After defeating the demon, the Knights of the True Cross kept its left eye safely sealed away on Academy...

Acteurs in Blue Exorcist -Kyoto Saga-

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Turks;Japans

Meer zoals Blue Exorcist -Kyoto Saga-

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ghosts of Sugar Land
Een aantal Amerikaanse moslims in Texas zijn geschokt dat hun vriend extremistisch wordt. Ze kijken terug op hun vriendschap en delen theorieën over zijn geloof.
Park Na-rae: Glamour Warning
Korea’s geliefde comedian en favoriete grote-zusfiguur praat over seks, relaties en het celebrityleven. Ze is brutaler en schunniger dan ooit.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
The Game Changers
Via gesprekken met wetenschappers en topsporters onderzoekt een UFC-vechter de misvattingen over het eten van vlees voor kracht en de voordelen van een plantaardig dieet.
League of Legends Origins
Fans, experts en de makers van Riot Games vertellen over de opkomst van het gamebedrijf, van gratis demo tot wereldwijde gigant.