Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist

Tv-serie, 2011, 415.934 beoordelingen
Blue Exorcist
Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de True Cross Academy om exorcist te worden, net als zijn mentor.
De tv-serie Blue Exorcist is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist op IMDB

Score: 8 van de 10

After discovering that he's the son of Satan, a young man must join the True Cross Academy in order to master his abilities and defeat Satan himself.

Acteurs in Blue Exorcist

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Blue Exorcist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ghosts of Sugar Land
Een aantal Amerikaanse moslims in Texas zijn geschokt dat hun vriend extremistisch wordt. Ze kijken terug op hun vriendschap en delen theorieën over zijn geloof.
Park Na-rae: Glamour Warning
Korea’s geliefde comedian en favoriete grote-zusfiguur praat over seks, relaties en het celebrityleven. Ze is brutaler en schunniger dan ooit.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
The Game Changers
Via gesprekken met wetenschappers en topsporters onderzoekt een UFC-vechter de misvattingen over het eten van vlees voor kracht en de voordelen van een plantaardig dieet.
League of Legends Origins
Fans, experts en de makers van Riot Games vertellen over de opkomst van het gamebedrijf, van gratis demo tot wereldwijde gigant.