Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist

Tv-serie, 2018, 415.934 beoordelingen
Blue Exorcist
Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de True Cross Academy om exorcist te worden, net als zijn mentor.
De tv-serie Blue Exorcist is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift, Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist op IMDB

Score: 8 van de 10

After discovering that he's the son of Satan, a young man must join the True Cross Academy in order to master his abilities and defeat Satan himself.

Acteurs in Blue Exorcist

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Blue Exorcist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.