Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist

Tv-serie, 2011, 415.934 beoordelingen
Blue Exorcist
Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de True Cross Academy om exorcist te worden, net als zijn mentor.
De tv-serie Blue Exorcist is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist op IMDB

Score: 8 van de 10

After discovering that he's the son of Satan, a young man must join the True Cross Academy in order to master his abilities and defeat Satan himself.

Acteurs in Blue Exorcist

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Blue Exorcist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.