Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Jay

Film, 2016, 80 minuten
Blue Jay
In hun oude woonplaats komt een man bij toeval zijn jeugdliefde tegen. De ontmoeting doet hun speciale band herleven, maar ook hun gedeelde verdriet.
De film Blue Jay is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Mark Duplass neemt als Jim de hoofdrol waar en schreef ook het filmscenario voor dit bitterzoete romantische drama. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Jay op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Mount Whitney is een bergtop in de Sierra Nevada en tevens het hoogste punt van de VS. Jaarlijks wagen veel mensen zich aan het 35 kilometer lange parcours. Blue Jay volgt een jong stel dat, tijdens hun reis, een mysterieuze groep mannen ontmoet. Deze mannen ontwikkelen een donkere obsessie met de jonge vrouw Ashley.

Blue Jay op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Blue Jay is a movie starring Mark Duplass, Sarah Paulson, and Clu Gulager. Meeting by chance when they return to their tiny California hometown, two former high-school sweethearts reflect on their shared past.

Acteurs in Blue Jay

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Blue Jay

Love

Love

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Cristina

Cristina

(2016)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Tallulah

Tallulah

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.