Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Jay

Film, 2016, 80 minuten
Blue Jay
In hun oude woonplaats komt een man bij toeval zijn jeugdliefde tegen. De ontmoeting doet hun speciale band herleven, maar ook hun gedeelde verdriet.
De film Blue Jay is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Mark Duplass neemt als Jim de hoofdrol waar en schreef ook het filmscenario voor dit bitterzoete romantische drama. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Jay op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Mount Whitney is een bergtop in de Sierra Nevada en tevens het hoogste punt van de VS. Jaarlijks wagen veel mensen zich aan het 35 kilometer lange parcours. Blue Jay volgt een jong stel dat, tijdens hun reis, een mysterieuze groep mannen ontmoet. Deze mannen ontwikkelen een donkere obsessie met de jonge vrouw Ashley.

Blue Jay op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Blue Jay is a movie starring Mark Duplass, Sarah Paulson, and Clu Gulager. Meeting by chance when they return to their tiny California hometown, two former high-school sweethearts reflect on their shared past.

Acteurs in Blue Jay

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Blue Jay

Love

Love

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Tallulah

Tallulah

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.