Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Miracle

Film, 2021, 96 minuten
Blue Miracle
Om hun in geldnood verkerende weeshuis te redden, proberen een voogd en zijn kinderen samen met een aan lager wal geraakte schipper een lucratieve viswedstrijd te winnen.
De film Blue Miracle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 96 minuten. De sterren Dennis Quaid en Jimmy Gonzales hopen op de grootste vangst ooit in dit inspirerende, waargebeurde drama. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Blue Miracle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blue Miracle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blue Miracle

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.
The Monkey King
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.