Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Miracle

Film, 2021, 96 minuten
Blue Miracle
Om hun in geldnood verkerende weeshuis te redden, proberen een voogd en zijn kinderen samen met een aan lager wal geraakte schipper een lucratieve viswedstrijd te winnen.
De film Blue Miracle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 96 minuten. De sterren Dennis Quaid en Jimmy Gonzales hopen op de grootste vangst ooit in dit inspirerende, waargebeurde drama. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Blue Miracle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Blue Miracle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Blue Miracle

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
The Animated World of Paul Grimault
Betoverde poppen. Een muzikale hond. Een magische fluit. Maak een reis in een fantastisch luchtschip door acht korte verhalen over kwaad, liefde en menselijkheid.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.