Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Autumn Girl

Film, 2021, 105 minuten
Autumn Girl
In het Polen van de jaren 60 is ster Kalina Jędrusik op het toppunt van haar populariteit. Ze moet opboksen tegen een functionaris die haar carrière dreigt te ruïneren.
De film Autumn Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 105 minuten. Maria Debska speelt in deze biopic van Katarzyna Klimkiewicz over het sekssymbool uit het Polen van de jaren 60 en 70. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Autumn Girl op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Set against the backdrop of sandlot baseball in the 1960s, a boy faces a group of neighborhood bullies and wins the heart of the girl of his dreams.

Acteurs in Autumn Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Autumn Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.