Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Autumn Girl

Film, 2021, 105 minuten
Autumn Girl
In het Polen van de jaren 60 is ster Kalina Jędrusik op het toppunt van haar populariteit. Ze moet opboksen tegen een functionaris die haar carrière dreigt te ruïneren.
De film Autumn Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 105 minuten. Maria Debska speelt in deze biopic van Katarzyna Klimkiewicz over het sekssymbool uit het Polen van de jaren 60 en 70. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Autumn Girl op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Set against the backdrop of sandlot baseball in the 1960s, a boy faces a group of neighborhood bullies and wins the heart of the girl of his dreams.

Acteurs in Autumn Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Autumn Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Infamy
Een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond staat onder druk van haar vrienden. Ze wil een hiphopartiest worden, ondanks de strenge regels van haar ouders.