Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Autumn Girl

Film, 2021, 105 minuten
Autumn Girl
In het Polen van de jaren 60 is ster Kalina Jędrusik op het toppunt van haar populariteit. Ze moet opboksen tegen een functionaris die haar carrière dreigt te ruïneren.
De film Autumn Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 105 minuten. Maria Debska speelt in deze biopic van Katarzyna Klimkiewicz over het sekssymbool uit het Polen van de jaren 60 en 70. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Autumn Girl op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Set against the backdrop of sandlot baseball in the 1960s, a boy faces a group of neighborhood bullies and wins the heart of the girl of his dreams.

Acteurs in Autumn Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Autumn Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.