Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Documentaire, 2018, 96 minuten
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
De documentaire Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers op IMDB

Score: 5,9 van de 10

In 1989, physicist Bob Lazar broke the story of Area 51 and the US government's work on alien spacecrafts. He blew the whistle, shocked the world, then went silent - until now.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las crónicas del taco
Veel van de populairste tacostijlen bestaan al heel lang, maar zijn veelal onbekend. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.
Elizabeth: The Golden Age
Koningin Elizabeth wapent zichzelf tegen invasies, verraad en bedrog. Ze verlangt naar de liefde van de overmoedige avonturier Sir Walter Raleigh.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
Exhibit A
Deze waargebeurde misdaadserie laat zien hoe onschuldige mensen zijn veroordeeld met behulp van dubieuze forensische technieken en middelen als contact-DNA en lijkhonden.
The Accountant of Auschwitz
Tientallen jaren na de Tweede Wereldoorlog staat een voormalig SS-officier terecht in zijn thuisland Duitsland voor medeplichtigheid aan de moord op Joden in Auschwitz.