Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Documentaire, 2018, 96 minuten
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
De documentaire Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers op IMDB

Score: 5,9 van de 10

In 1989, physicist Bob Lazar broke the story of Area 51 and the US government's work on alien spacecrafts. He blew the whistle, shocked the world, then went silent - until now.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.