Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Documentaire, 2021, 93 minuten
Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed
Als 's werelds bekendste kunstdocent bracht Bob Ross miljoenen mensen vreugde. Een strijd om zijn imperium wierp echter een schaduw over zijn 'happy trees'.
De documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.