Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bobby Kennedy for President

Tv-serie, 2018
Bobby Kennedy for President
Historische beelden met commentaar over het Bobby-fenomeen uit de jaren zestig en de nalatenschap van de man die heeft bijgedragen tot de hervorming van het land.
De tv-serie Bobby Kennedy for President is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bobby Kennedy for President op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Bobby Kennedy was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Een jurist, advocaat, auteur en activist van beroep. Hij was een broer van de Amerikaanse president John F. Kennedy. Deze benoemde hem in januari 1961 tot minister van Justitie in zijn kabinet, waar hij daadkrachtig optrad tegen de Amerikaanse maffia. Hij werkte nauw samen met zijn broer tijdens de invasie in de Varkensbaai en de Cubacrisis. Op 5 juni 1968 werd Kennedy neergeschoten.

Bobby Kennedy for President op IMDB

Score: 8,2 van de 10

This four-part documentary series weaves together rare and exclusive footage of attorney general, U.S. senator, and presidential candidate Robert F. Kennedy in the 1960s.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Bobby Kennedy for President

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.