Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Body Cam

Film, 2020, 97 minuten
Body Cam
Een politieagente onderzoekt de gruwelijke dood van een collega en ontdekt dat de agenten van haar afdeling doelwit zijn van iets bovennatuurlijks.
De film Body Cam is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Oscar-kandidate en meervoudig Grammy-winnares Mary J. Blige speelt een agente die de moord op een collega onderzoekt. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Body Cam op IMDB

Score: 5,3 van de 10

When a routine traffic stop results in the unexplained, grisly death of her colleague, a cop (Mary J. Blige) realizes footage of the incident will play for her eyes only. As the attacks mount, she races to understand the supernatural force behind them.

Acteurs in Body Cam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Body Cam

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
The House Next Door: Meet the Blacks 2
Een schrijver verlaat zijn familie om terug te keren naar zijn ouderlijk huis waar hij ervan overtuigd raakt dat een van zijn nieuwe buren een vampier is.
Us
Us
Een gezellige familievakantie verandert in een nachtmerrie wanneer griezelige dubbelgangers van een gezin verschijnen bij hun strandhuis.
Incantation
Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na een religieus taboe te hebben gebroken. Nu moet ze haar dochter beschermen tegen de gevolgen van haar daden.
Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.