Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Boi

Film, 2018, 110 minuten
Boi
Een jonge chauffeur staat op een kruispunt in zijn leven en rijdt een paar klanten rond in Barcelona. Daarbij raakt hij verwikkeld in hun mysterieuze zoektocht.
De film Boi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Boi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Boi op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Boi is a young man starting out in a new job as a chauffeur. While anxiously waiting for news from his girlfriend regarding a decision that could change both their lives, he must accompany ...

Acteurs in Boi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Boi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.