Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bombairiya

Film, 2018, 108 minuten
Bombairiya
De levens van een pr-dame die haar gestolen telefoon zoekt, een politicus in de problemen en een afgedane celebrity raken onverwacht en chaotisch met elkaar verstrengeld.
De film Bombairiya is uitgebracht in 2018 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat.

Bombairiya op IMDB

Score: 5 van de 10

It follows the story of Meghna, who gets embroiled in a series of events after her phone gets stolen.

Acteurs in Bombairiya

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Bombairiya

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.