Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bon Bini Holland

Film, 2015, 88 minuten
Bon Bini Holland
Een vriendelijke oplichter op Curaçao strijkt gangsters tegen de haren in en vlucht naar Nederland, waar hij moet kiezen tussen een vrouw en een nieuwe list.
De film Bon Bini Holland is uitgebracht in 2015 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bon Bini Holland op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Robertico Florentina is a cheeky, but charming crook of Curacao. He earns his money with Bon Bini Bungalows, a so called agency that provides residence for tourists in houses without the permission of the owner. If he, by mistake, cheats a dangerous criminal he has to pay him a lot of money back, but he doesn't have that money so he flees to the Netherlands. When Robertico meets the beautiful Noelle Maduro and discovers that her father Ken Maduro is a rich businessman, he has a plan. If he manages to convince the rich businessman to invest in Bon Bini Bungalows he won't be in trouble anymore. His plan seems to succeed, but gets complicated when Robertico falls in love with Noella. Will he continue his scam or will he follow his heart and be honest for the first time in his life?

Acteurs in Bon Bini Holland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Nederlands [Origineel];Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Bon Bini Holland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.