Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bon Cop Bad Cop 2

Film, 2017, 126 minuten
Bon Cop Bad Cop 2
In deze sequel komen de twee ervaren, bevriende agenten opnieuw in actie. Deze keer moeten ze een bende autodieven oprollen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
De film Bon Cop Bad Cop 2 is uitgebracht in 2017 en duurt 126 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bon Cop Bad Cop 2 op Moviemeter

Score: 2,4 van de 5

Acht jaar zijn verstreken sinds Martin Ward en David Bouchard elkaar op spectaculaire wijze ontmoetten op de grens van Quebec en Ontario. De twee mannen zijn vrienden gebleven maar de tijd begint zijn tol te eisen en ze hebben elkaar al bijna een jaar niet gesproken. Nu staan ze echter voor een nieuwe missie waarbij ze een belangrijke bende autodieven moeten zien te pakken. Al snel blijkt dat ze voor hetere vuren komen te staan dan ze hadden verwacht.

Bon Cop Bad Cop 2 op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A francophone S.Q. officer and an anglophone O.P.P officer reunite to investigate a large car theft ring led by an Italian mobster.

Acteurs in Bon Cop Bad Cop 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans (Canada)
Ondertiteling: Frans (Canada);Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Bon Cop Bad Cop 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.