Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BONDING

Tv-serie, 2021
BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
De tv-serie BONDING is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Deze comedy is gebaseerd op de levenservaringen van maker Rightor Doyle en won een publieksprijs tijdens Outfest LA. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.BONDING is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BONDING op IMDB

Two best friends from high school meet up in New York years later.

Acteurs in BONDING

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals BONDING

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.