Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BONDING

Tv-serie, 2019
BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
De tv-serie BONDING is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. BONDING is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BONDING op IMDB

Two best friends from high school meet up in New York years later.

Acteurs in BONDING

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals BONDING

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
The Society
Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.
El recluso
Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd.
Jailbirds
In de gevangenis van Sacramento vechten gedetineerde vrouwen met bewakers en elkaar, terwijl ze ondertussen het beste van hun leven en de liefde maken tussen vier muren.