Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bone Tomahawk

Film, 2015, 131 minuten
Bone Tomahawk
In het Wilde Westen krijgen een sheriff en zijn mannen te maken met verschrikkelijke wreedheden en zitten ze achter de kannibalen aan die kolonisten hebben ontvoerd.
De film Bone Tomahawk is uitgebracht in 2015 en duurt 131 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bone Tomahawk op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Een groep ongeciviliseerde kannibalen wordt door hun leider onverwachts het vredige dorpje Bright Hope binnengeleid. Wanneer ze een aantal bewoners uit het dorpje kidnappen, worden vier mannen achter hen aan gestuurd om de ontvoerden te redden. Een gewonde rancher, wiens vrouw is gekidnapt, is een van de mannen die de achtervolging inzet en hij krijgt hulp van de sheriff, diens deputy en een welwillende ingehuurde revolverheld. Samen bevinden zij zich binnen de kortste keren in gebieden die hen totaal onbekend zijn. Voor ze het weten krijgen ze te maken met het ultieme wapen van de woeste inboorlingen en de hoop op overleving lijkt langzaam te worden weggenomen.

Bone Tomahawk op IMDB

Score: 7,1 van de 10

After an outlaw unknowingly leads a band of cannibalistic Troglodytes into the peaceful western town of Bright Hope, the monsters kidnap several settlers, including the wife of a local rancher. Despite his injured leg the rancher joins a small rescue party with the sheriff, his aging deputy and a strong-willed gunslinger. What follows is a journey into hell on earth as the posse comes to realize it is up against a foe whose savagery knows no bounds. The film takes place at the turn of the century around the border of what is now Texas and New Mexico.

Acteurs in Bone Tomahawk

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bone Tomahawk

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.