Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Booba

Tv-serie, 2021
Booba
De wereld is een groot mysterie voor de kleine Booba. Hij is nieuwsgierig naar alle bijzondere dingen om hem heen en beleeft avonturen in zijn dagelijkse omgeving.
De tv-serie Booba is uitgebracht in 2021. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Booba op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Booba is cute and inquisitive, like a five-year-old kid. He explores the world without anger or resentment, only joy and wonder. He doesn't talk, although he does make sounds to express his emotions.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.