Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Boris Becker: Der Spieler

Documentaire, 2017, 89 minuten
Boris Becker: Der Spieler
Tenniswonder Boris Becker werd beroemd toen hij op zijn 17e Wimbledon won. Nu hij 50 wordt, hebben we hem een jaar gevolgd om te zien wat er sindsdien is gebeurd.

Boris Becker: Der Spieler op Moviemeter

In juli 1985 heft in Londen een zeventienjarige zijn vuisten in de lucht. Boris Becker, de roodblonde jongen uit Leimen heeft net Wimbledon gewonnen, het belangrijkste tennistoernooi ter wereld. In het stadion juichen 15.000 mensen hem toe, over de televisieschermen zijn het er miljoenen. Die dag vormde voor tennisser Boris Becker een belangrijk moment dat alles zou veranderen.

Acteurs in Boris Becker: Der Spieler

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Boris Becker: Der Spieler

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Deze musical van Andrew Lloyd Webber gaat over Jozef, die als slaaf wordt verkocht. Hij komt in de gevangenis terecht en begint de dromen van de farao uit te leggen.
MeatEater
Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.
Dos Cataluñas
Vertegenwoordigers uit zowel de Catalaanse als de Spaanse samenleving geven hun mening over de ingewikkelde Catalaanse politiek en de onafhankelijkheidsbeweging.
Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane
Twee priesters, de een uit het Schotse Dunblane en de ander uit Newtown in Connecticut, krijgen een band met elkaar door schooltragedies die zich 16 jaar apart voordeden.
Quincy
Deze documentaire belicht muziek- en cultuuricoon Quincy Jones en gaat bijzonder diep in op zijn privéleven en verhalen uit zijn ongeëvenaarde carrière.