Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Boris Becker: Der Spieler

Documentaire, 2017, 89 minuten
Boris Becker: Der Spieler
Tenniswonder Boris Becker werd beroemd toen hij op zijn 17e Wimbledon won. Nu hij 50 wordt, hebben we hem een jaar gevolgd om te zien wat er sindsdien is gebeurd.

Boris Becker: Der Spieler op Moviemeter

In juli 1985 heft in Londen een zeventienjarige zijn vuisten in de lucht. Boris Becker, de roodblonde jongen uit Leimen heeft net Wimbledon gewonnen, het belangrijkste tennistoernooi ter wereld. In het stadion juichen 15.000 mensen hem toe, over de televisieschermen zijn het er miljoenen. Die dag vormde voor tennisser Boris Becker een belangrijk moment dat alles zou veranderen.

Acteurs in Boris Becker: Der Spieler

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Boris Becker: Der Spieler

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lucha. Jugando con lo imposible
Hockeyster Luciana Aymar, beter bekend als 'Lucha', deelt haar tumultueuze en triomfantelijke verhaal over hoe ze de beste ter wereld is geworden.
Temporada de Caza
Vijandigheid maakt plaats voor liefde en vergeving wanneer een boze tiener in de wildernis van Patagonië wordt herenigd met zijn van hem vervreemde biologische vader.
Michael Jackson: The Life of an Icon
Dit eerbetoon aan de King of Pop zit vol met nooit eerder vertoonde familiefilmpjes, zeldzame foto's en nieuwe interviews, en biedt een uniek kijkje achter de schermen.
Katy Perry: Part of Me
Popster Katy Perry wordt op en buiten het podium gefilmd in dit onthullende dagboek van haar California Dreams Tour, met onder andere haar optredens in Los Angeles.
Death Warrant
Een Canadese Mountie gaat undercover als gedetineerde om een reeks gevangenismoorden te onderzoeken. Hij wordt bijna ontmaskerd door een gevangene die hij heeft opgepakt.