Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Born to Raise Hell

Rendez-vous en Enfer
Film, 2010, 96 minuten, 20.365 beoordelingen
Born to Raise Hell
Zijn partner raakt verstrikt in een conflict tussen een Russische maffioso en zigeunergangsters. Nu wil deze Interpol-agent gerechtigheid én wraak.
De film Born to Raise Hell is uitgebracht in 2010 en duurt 96 minuten. De stoere Steven Seagal sluit een pact met de duivel in deze actiethriller die hij ook schreef en produceerde. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Born to Raise Hell op Moviemeter

Score: 2,58 van de 5

Een sterke Interpol-agent (Steven Seagal) wordt toevertrouwd aan een Oost-Europees team dat strijdt tegen wapen- en drugssmokkel in de Balkan. Terwijl hij bezig is met het observeren van een Russische wapendealer, raakt zijn team gevangen in een vuurgevecht tussen een groep zigeuners en de Russen. Hierbij komt één van zijn teamleden om. Gevuld met wraak, besluit hij de dood van zijn vriend te wreken.

Born to Raise Hell op IMDB

Score: 4 van de 10

A hard core Interpol Agent is assigned to an Eastern European task force to target gun trafficking and dope running throughout the Balkans. While investigating a Russian gun dealer, his ...

Acteurs in Born to Raise Hell

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Born to Raise Hell

Top Gun

Top Gun

(1986)

Young Tiger

Young Tiger

(1973)

Scary Movie

Scary Movie

(2000)

The Terminal

The Terminal

(2004)

True Grit

True Grit

(2010)

Blitz

Blitz

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

Players

Players

(2012)

Sabotage

Sabotage

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Lucifer

Lucifer

(2021)

Savage Dog

Savage Dog

(2017)

Benji

Benji

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.