Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Børning 3: Asphalt Burning

Film, 2020, 100 minuten
Børning 3: Asphalt Burning
Nadat zijn bruiloft is onderbroken, aanvaardt Roy de uitdaging van een nieuwe tegenstander om op de iconische Duitse Nürburgring te racen om zijn weggelopen bruid.
De film Børning 3: Asphalt Burning is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Weer met Anders Baasmo Christiansen, Kathrine Thorborg Johansen ('Ragnarok') en Alexandra Maria Lara ('Rush'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Børning 3: Asphalt Burning

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiobeschrijving;Noors [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Børning 3: Asphalt Burning

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.