Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Børning 3: Asphalt Burning

Film, 2020, 100 minuten
Børning 3: Asphalt Burning
Nadat zijn bruiloft is onderbroken, aanvaardt Roy de uitdaging van een nieuwe tegenstander om op de iconische Duitse Nürburgring te racen om zijn weggelopen bruid.
De film Børning 3: Asphalt Burning is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Weer met Anders Baasmo Christiansen, Kathrine Thorborg Johansen ('Ragnarok') en Alexandra Maria Lara ('Rush'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Børning 3: Asphalt Burning

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiobeschrijving;Noors [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Børning 3: Asphalt Burning

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Daredevil
Een advocaat uit New York die als kind zijn gezichtsvermogen verloor en bovenmenselijke zintuigen ontwikkelde, wordt superheld om een machtig misdaadsyndicaat te bestrijden.