Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bottom of the World

Film, 2017, 84 minuten
Bottom of the World
Een jong stel, Alex en Scarlett, maakt op weg naar een nieuw leven in Los Angeles een tussenstop in een slaperig stadje. Al snel verliezen ze hun greep op de realiteit.
De film Bottom of the World is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bottom of the World op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een jong stel, Alex en Scarlett, maakt op weg naar een nieuw leven in Los Angeles een tussenstop in een slaperig stadje. Wanneer Scarlett plotseling verdwijnt gaat Alex op zoek naar haar. Als hij de volgende ochtend wakker wordt blijkt hij opeens met iemand anders getrouwd en een ander leven te leiden. Wat is nu de droom? Wat is de werkelijkheid?

Bottom of the World op IMDB

Score: 5,5 van de 10

The mysterious disappearance of a young woman leads her boyfriend on a journey for truth and perhaps his own unknown reality in this dark, hypnotic mystery that transcends the limitations of traditional narrative.

Acteurs in Bottom of the World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bottom of the World

Final Girl

Final Girl

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Sundown

Sundown

(2016)

Little Boxes

Little Boxes

(2016)

Tramps

Tramps

(2017)

P

P

(2006)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.