Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bottom of the World

Film, 2017, 84 minuten
Bottom of the World
Een jong stel, Alex en Scarlett, maakt op weg naar een nieuw leven in Los Angeles een tussenstop in een slaperig stadje. Al snel verliezen ze hun greep op de realiteit.
De film Bottom of the World is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bottom of the World op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een jong stel, Alex en Scarlett, maakt op weg naar een nieuw leven in Los Angeles een tussenstop in een slaperig stadje. Wanneer Scarlett plotseling verdwijnt gaat Alex op zoek naar haar. Als hij de volgende ochtend wakker wordt blijkt hij opeens met iemand anders getrouwd en een ander leven te leiden. Wat is nu de droom? Wat is de werkelijkheid?

Bottom of the World op IMDB

Score: 5,5 van de 10

The mysterious disappearance of a young woman leads her boyfriend on a journey for truth and perhaps his own unknown reality in this dark, hypnotic mystery that transcends the limitations of traditional narrative.

Acteurs in Bottom of the World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bottom of the World

Final Girl

Final Girl

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Sundown

Sundown

(2016)

Little Boxes

Little Boxes

(2016)

Tramps

Tramps

(2017)

P

P

(2006)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.