Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bowie: The Man Who Changed the World

Documentaire, 2016, 98 minuten
Bowie: The Man Who Changed the World
Ontdek van dichtbij hoe groot de invloed van David Bowie was op muziek, kunst en cultuur aan de hand van interviews met mensen die hem het beste kenden.
De documentaire Bowie: The Man Who Changed the World is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bowie: The Man Who Changed the World op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

David Robert Jones, beter bekend onder zijn artiestennaam David Bowie was een Brits zanger, songwriter, muziekproducent en acteur. Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden. Hij heeft ook een grote impact gehad op kunst en cultuur. Deze legendarische rock-and-roll-icoon was een ware kameleon in de muziekwereld, inspireerde een hele generatie en maakt er helden van. Wanneer zijn dood werd aangekondigd ging er een ware schokgolf door zijn talloze fans heen. De documentaire bundelt een hele reeks interviews van mensen die Bowie kenden.

Bowie: The Man Who Changed the World op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Bowie is a legend - no doubt there. The story of his life is great, but could have been told better in this doc. Some interesting interviews, but disappointingly lacks in any actual Bowie music and uses repeated shots throughout. As a fan, was disappointed.

Acteurs in Bowie: The Man Who Changed the World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bowie: The Man Who Changed the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.