Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Boyka: Undisputed IV

Boyka: Undisputed
Film, 2016, 90 minuten
Boyka: Undisputed IV
In de vierde film van deze actiereeks gaat Boyka de confrontatie aan met wrede gangsters om de weduwe te beschermen van een man die hij onbedoeld doodde in de ring.
De film Boyka: Undisputed IV is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Boyka: Undisputed IV op Moviemeter

Score: 3,23 van de 5

Een onopzettelijke dood in de ring doet Boyka twijfelen aan hetgeen hij voor staat. Hij ontdekt dat de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood in de problemen zit. Boyka biedt aan deel te nemen aan een reeks onmogelijke gevechten om haar uit een leven van lijfeigenschap te bevrijden.

Boyka: Undisputed IV op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In the fourth installment of the fighting franchise, Boyka is shooting for the big leagues when an accidental death in the ring makes him question everything he stands for. When he finds out the wife of the man he accidentally killed is in trouble, Boyka offers to fight in a series of impossible battles to free her from a life of servitude.

Acteurs in Boyka: Undisputed IV

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Turks;Engels
Ondertiteling: Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Boyka: Undisputed IV

Spartacus

Spartacus

(2013)

Warrior

Warrior

(2011)

John Wick

John Wick

(2014)

Southpaw

Southpaw

(2015)

Counterpunch

Counterpunch

(2017)

葉問3

葉問3

(2015)

Headshot

Headshot

(2016)

Savage Dog

Savage Dog

(2017)

The Intent

The Intent

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
GodFather
De dood van een politieke leider leidt tot een machtsstrijd. Te midden van corruptie, hebzucht en bedrog, neemt een onwaarschijnlijke tegenstander het voortouw.
The Violence Action
Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.
1899
Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.
Balle perdue 2
Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord.