Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brahman Naman

Film, 2016, 95 minuten
Brahman Naman
Deze hommage aan comedy's over tienerseks uit de jaren tachtig volgt de winnaar van een kennisquiz die bijna alles weet, behalve hoe hij vrouwen moet aanspreken.
De film Brahman Naman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brahman Naman op Moviemeter

Naman (Shashank Arora) is een geestige en klunzige scholier op de Bangalore University. Samen met z'n vrienden Ajay (Tanmay Dhanania) en Ramu (Chaitanya Varad) brengt hij z'n tijd grotendeels door binnen het Indiase quiz-circuit. De drie heren willen dolgraag van hun maagdelijkheid af en doen er alles aan dit voor elkaar te krijgen.

Brahman Naman op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Brahman Naman is a movie starring Shashank Arora, Tanmay Dhanania, and Chaitanya Varad. A champion college quizzing team try to win the all-India finals and lose their virginities.

Trailer

Acteurs in Brahman Naman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Brahman Naman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.