Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Braqueurs

The Crew
Film, 2015, 81 minuten
Braqueurs
Na een onverwachte misstap wordt een team van bedreven roofovervallers uit Parijs gedwongen om een riskante overval te plegen voor een machtige misdaadorganisatie.
De film Braqueurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 81 minuten. De Franse hiphopartiest Kaaris speelt een gevaarlijke lokale misdaadbaas in dit stijlvolle actiedrama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Braqueurs op Moviemeter

Score: 3,04 van de 5

Yanis, Eric, Nasser en Franck vormen een team efficiënte overvallers in de hele regio van Parijs. Ze hebben elk hun eigen gezinsleven en kampen met paranoia, isolatie en angst van hun familieleden. Door hebzucht zal Amine, het kleine broertje van Yanis, een vergissing begaan... een fout die hen zal dwingen om te werken voor de grote pestkoppen van de stad. Dit keer zullen ze geen overval plegen met een gepantserde auto, maar moeten ze meerdere kilo's heroïne transporteren. De situatie escaleert echter snel en plaatst de overvallers en dealers tegenover elkaar...

Braqueurs op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Work-life balance breaks down for Paris's most gifted armed robbers when a grave mistake forces them to work for a crime boss in a high-stakes heist.

Acteurs in Braqueurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Engels;Frans [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Braqueurs

Vantage Point

Vantage Point

(2007)

Misfire

Misfire

(2014)

Stereo

Stereo

(2014)

Toro

Toro

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

Plan de fuga

Plan de fuga

(2016)

Mercenaire

Mercenaire

(2016)

Mute

Mute

(2018)

Cam

Cam

(2018)

The Intent

The Intent

(2016)

Larceny

Larceny

(2017)

Rumble

Rumble

(2016)

Kriger

Kriger

(2018)

BuyBust

BuyBust

(2018)

Steel Rain

Steel Rain

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.