Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Braqueurs

The Crew
Film, 2015, 81 minuten
Braqueurs
Na een onverwachte misstap wordt een team van bedreven roofovervallers uit Parijs gedwongen om een riskante overval te plegen voor een machtige misdaadorganisatie.
De film Braqueurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 81 minuten. De Franse hiphopartiest Kaaris speelt een gevaarlijke lokale misdaadbaas in dit stijlvolle actiedrama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Braqueurs op Moviemeter

Score: 3,04 van de 5

Yanis, Eric, Nasser en Franck vormen een team efficiënte overvallers in de hele regio van Parijs. Ze hebben elk hun eigen gezinsleven en kampen met paranoia, isolatie en angst van hun familieleden. Door hebzucht zal Amine, het kleine broertje van Yanis, een vergissing begaan... een fout die hen zal dwingen om te werken voor de grote pestkoppen van de stad. Dit keer zullen ze geen overval plegen met een gepantserde auto, maar moeten ze meerdere kilo's heroïne transporteren. De situatie escaleert echter snel en plaatst de overvallers en dealers tegenover elkaar...

Braqueurs op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Work-life balance breaks down for Paris's most gifted armed robbers when a grave mistake forces them to work for a crime boss in a high-stakes heist.

Acteurs in Braqueurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Engels;Frans [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Braqueurs

Vantage Point

Vantage Point

(2008)

Tokarev

Tokarev

(2014)

Misfire

Misfire

(2014)

Toro

Toro

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

Plan de fuga

Plan de fuga

(2016)

Mute

Mute

(2018)

Cam

Cam

(2018)

The Intent

The Intent

(2016)

Larceny

Larceny

(2017)

Rumble

Rumble

(2016)

Kriger

Kriger

(2018)

BuyBust

BuyBust

(2018)

Steel Rain

Steel Rain

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.