Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Braqueurs

The Crew
Film, 2015, 81 minuten
Braqueurs
Na een onverwachte misstap wordt een team van bedreven roofovervallers uit Parijs gedwongen om een riskante overval te plegen voor een machtige misdaadorganisatie.
De film Braqueurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 81 minuten. De Franse hiphopartiest Kaaris speelt een gevaarlijke lokale misdaadbaas in dit stijlvolle actiedrama. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Braqueurs op Moviemeter

Score: 3,04 van de 5

Yanis, Eric, Nasser en Franck vormen een team efficiënte overvallers in de hele regio van Parijs. Ze hebben elk hun eigen gezinsleven en kampen met paranoia, isolatie en angst van hun familieleden. Door hebzucht zal Amine, het kleine broertje van Yanis, een vergissing begaan... een fout die hen zal dwingen om te werken voor de grote pestkoppen van de stad. Dit keer zullen ze geen overval plegen met een gepantserde auto, maar moeten ze meerdere kilo's heroïne transporteren. De situatie escaleert echter snel en plaatst de overvallers en dealers tegenover elkaar...

Braqueurs op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Work-life balance breaks down for Paris's most gifted armed robbers when a grave mistake forces them to work for a crime boss in a high-stakes heist.

Acteurs in Braqueurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Engels;Frans [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Braqueurs

Misfire

Misfire

(2014)

Stereo

Stereo

(2014)

Toro

Toro

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

Plan de fuga

Plan de fuga

(2016)

Mercenaire

Mercenaire

(2016)

Mute

Mute

(2018)

Cam

Cam

(2018)

The Intent

The Intent

(2016)

Larceny

Larceny

(2017)

Rumble

Rumble

(2016)

Kriger

Kriger

(2018)

BuyBust

BuyBust

(2018)

Steel Rain

Steel Rain

(2018)

Vantage Point

Vantage Point

(2007)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.