Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brave Miss World

Tv-serie, 2013
Brave Miss World
Enkele weken voordat Linor Abargil Miss World werd, werd ze verkracht. Ze vertelt de wereld haar inspirerende verhaal in deze voor een Emmy genomineerde documentaire.
De tv-serie Brave Miss World is uitgebracht in 2013. Genomineerd voor een Emmy Award voor Uitzonderlijke verdienste - documentaireproductie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brave Miss World op Moviemeter

Linor Abargil (Netanya, 17 februari 1980) is een Israëlisch model en toneelspeelster van Marokkaans-Joodse afkomst. In 1998 werd zij Miss Israël en Miss World. Twee maanden voor zij gekroond werd als Miss World in de Seychellen, werd Abargil in Italië verkracht. Zij maakte de zaak bekend zodat de dader berecht kon worden. Ze riep andere vrouwen op haar voorbeeld te volgen en zedenmisdrijven aanhangig te maken.

Brave Miss World op IMDB

Score: 7,1 van de 10

One woman's quest to turn personal tragedy into global awareness.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Brave Miss World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.